STR Nordic – Vem är vi?

STR Nordic är en del av ett finskt ledande företag, Suomen Terveysravinto Oy, som säljer och marknadsför kosttillskott och naturkosmetika. Företaget har mer än 300 000 kunder i Finland, Sverige och Baltikum.

Företagets mål är att sälja och utveckla högkvalitativa kosttillskott, som speciellt lämpar sig för personer som bor i det nordiska klimatet. Nordens tuffa förhållanden skapar egna utmaningar för människorna som bor här. Under vinterhalvåret är vädret kallt och nätterna långa och då är det speciellt svårt att få tillräckligt mycket D-vitamin. Det är också mycket vanligt att människorna som bor runt Östersjön lider av ledbesvär och viktproblem. STR Nordic vill bland annat svara på dessa utmaningar via sitt produktsortiment.

Eftersom STR Nordic levererar produkterna utan mellanhänder från fabriken direkt till kunden, kan priset på dessa högkvalitativa produkter hållas förmånligt. Vid sidan om något mer generella produkter erbjuder STR Nordic även mångsidiga kombinationsprodukter, som noggrant tillverkats av högkvalitativa råvaror. Ett exempel på en högkvalitativ produkt är företagets populäraste kosttillskott, Hjärtvänlig Omega-3, som fått den internationella högt uppskattade femstjärniga (högsta möjliga) certifieringen från IFOS (International Fish Oil Standards Program).

Vi samarbetar med många elitidrottare och därför ställs det strikta krav på våra produkter. Kosttillskotten bör vara rena och av god kvalitet för att elitidrottarna tryggt skall kunna använda dem. Alla produkter genomgår, utöver vanliga laboratorietester, även dopingtester. Därmed kan vi garantera att våra produkter är säkra och trygga att använda.