“Kvalitet
i allt vi gör”

Dokumenterad kvalitet

Alla våra produkter genomgår en strikt kvalitetskontroll. Vi betonar öppenhet och vill att all produktinformation ska vara tillgänglig. Fabrikerna som producerar våra produkter är utvalda enligt våra strikta krav.

Alla råvaror analyseras innan de sätts i produktion och varje produktion av färdiga varor genomgår en laboratorisk kvalitetskontroll innan de blir tillgängliga för våra kunder.

Säkra för idrottare

STR Nordic vill vara en säker leverantör av kosttillskott även för aktiva idrottare. Därför analyseras och kontrolleras alla våra produkter i oberoende laboratorier för förbjudna ämnen.

Alla våra produkter är dopingtestade och på så vis kan vi garantera att våra produkter inte innehåller förbjudna ämnen.

Idrottare kan tryggt använda STR Nordics produkter.

Vår första produkt med IFOS-godkännande

Från och med 2018 har Hjärtvänlig Omega 3, belönats och certifierats som en 5-stjärnig produkt av International Fish Oil Standard.

Det gör att både renhet, oxidationsvärden (TOTOX) och innehåll av omega-3 har en högre standard än till exempel WHO:s krav på fiskoljor. All produktion måste testas och analyseras av IFOS för att bli godkänd och certifierad som en 5-stjärnig produkt.

Hjärtvänlig Omega 3 produceras i Norge av en producent som följer HACCP-systemet genom hela produktionsprocessen från råvara till färdig produkt.