Rastlösheten i benen är borta, säger Karen

Rastlösheten i benen är borta, och jag känner mig bättre utvilad när jag vaknar på morgnarna, säger Karen.

Det slår allt jag har provat från apoteket, säger hon.

Mina träningspass är nu lättare då jag har återvunnit normal muskelfunktion samt en minskning av trötthet och utmattning efter varje träningspass.

En aktiv kvinna

Karen är en aktiv kvinna med en magisterexamen i biologi. Hon arbetar med stadsutveckling och miljö och vid sidan av sitt arbete tävlar hon internationellt i styrkelyft/powerlifting som veteranatlet, hon har gjort det i många år nu.

Att träna i fält är tröttsamt för alla, 10-14 timmar varje vecka av tung styrketräning är en stor belastning på kroppen.

-Som en veteranatlet på hög nivå måste jag se efter vad jag äter,

det är uppenbart. Du når inte toppen av någon sport utan att vara seriös med sömn, kost och träning.

-Även om min kost är bra är det svårt att få i mig tillräckligt med näringsämnen för att nå mina behov enbart genom maten.

-I många år har jag haft problem med mina ben och vader. Jag har använt magnesium med varierande resultat. Så var det fram till nu. Magnesium+ har bidragit till normal muskelfunktion.

Bättre än produkter från apoteket

-På fullt allvar, Magnesium+ är bättre än något jag har provat från apoteket. Jag fick snabba resultat med att mina ben återgick till normal funktion. Man skulle inte tro att det är någon skillnad på liknande produkter, men det är det verkligen.

-Magnesium+ har ett annat innehåll av näringsämnen än andra kosttillskott med magnesium, och det kan vara anledningen till att denna produkt hjälpte mig mer. Förutom 300mg magnesium per tablett innehåller den även vitamin B6. Vitamin B6 bidragen är många, men viktigast för mig är att det bidrar till normal funktion av nervsystemet. Magnesium+ innehåller även zink och koppar.

– Koppars bidrag till att upprätthålla normal bindväv är en av många. Koppar och vitamin B6 bidrar båda till normal funktion av nervsystemet. Zink hjälper till med normal syra-bas metabolism. Så om du har problem med mjölksyra i dina muskler kan zink hjälpa till att återställa kroppens normala funktion för att utsöndra mjölksyra.

Den här produkten ser ut att vara rätt formulerad, säger biologen.

-Efter att ha använt Magnesium+ har jag upplevt en minskning av trötthet och utmattning.

Historia om problem med benen i familjen

Besvärliga ben under nätterna är vanligt i hela vår familj, säger Karen.

-Både min pappa och min bror har samma utmaningar, så det här är en familjegrej. Med jobbet, all träning och dagliga promenader med mina två hundar är det klart att mina ben utsätts för ansträngning. Jag märker det mest på natten, eller jag brukade göra det. Nu känns mina ben normala, säger Karen och ler.

Det är bara underbart – att återgå till normal funktion har underlättat min dag på ett sätt som jag inte kunde ha föreställt mig, säger Karen med ett stort leende!


Ja tack, jag vill ha 5 månaders dos
Endast 249,50 kr (fri frakt)


1 kapsel innehåller:

Magnesium300 mg
Zink5 mg
B6-vitamin0.7 mg
D3-vitamin5 µg
Koppar0.5 mg