Håll magen i form med Enzym+

Håll magen i form med Enzym+, en unik blandning av mjölksyrebakterier, enzymer och oligofruktos som säkerställer en god matsmältning.

I vår kropp har vi ungefär lika många bakterier som vi har celler och på senare tid har man börjat förstå hur tarmens mikroflora fungerar. Vissa forskare kallar tarmmikrofloran för “det glömda organet”.

Mjölksyrebakterier är bakterier som producerar mjölksyra. Enzym+ innehåller Lactobacillus rhamnosus som har använts av forskare och i kosttillskott sedan 1976. Varje tablett innehåller 1,5 miljarder mjölksyrebakterier.

Med matsmältningsenzymer

Vår förmåga att tillverka matsmältningsenzymer minskar med åldern. Därför är det särskilt viktigt för personer som är över 40 år att ta tillskott av matsmältningsenzymer. Så man kan korrigera lite det gamla ordspråket och säga: du är inte vad du äter, du är vad du smälter.

Enzymer hjälper kroppen att bryta ner maten som innehåller kolhydrater, proteiner och fetter. Enzym+ innehåller laktas som bryter ned laktos (mjölksocker), amylas som bryter ned kolhydrater, proteas som bryter ner proteiner till aminosyror, lipas som bryter ned fetter samt cellulas som bryter ner stärkelse och fiber.

Rekommenderad för alla idrottare som har en kost som är rik på protein för att öka absorptionen av aminosyror samt för alla som är känsliga för laktos.

Håll magen i form – 1 tablett innehåller:

  • Oligofruktos (FOS) – 250 mg
  • Lactobacillus rhamnosus – 1,5 miljarder bakterier
  • Amylas – 1200 DU
  • Proteas – 3000 PC
  • Cellulas – 55 CU
  • Laktas – 200 ALU
  • Lipas – 50 FIP

Prova Enzym+
Endast 249,50 kr för 4 månaders dos
(fri frakt)

Håll magen i form


Läs också: Håll upp tempot och överskott med en stark B12-vitamin

Dokumenterad kvalitet

Alla våra produkter genomgår en strikt kvalitetskontroll. Vi lägger tonvikt på öppenhet och vi vill göra alla produktinformation lätttillgängliga. Fabriker som producerar våra produkter väljs ut i enlighet med våra strikta krav.

Alla råvaror analyseras innan de sätts i produktion. Själva produktionen av färdiga varor genomgår en kvalitetskontroll i laboratorium, allt detta utförs innan produkterna blir tillgängliga för våra kunder.