Håll upp tempot och överskott med en stark B12-vitamin

Som purser på både korta och långa rutter på ett internationellt flygbolag lever Rune ett flitigt, men aktivt liv. För att hålla energin på topp är det viktigt med både träning, sömn och rätt kost.

– Jag älskar att spendera extra tid genom att utforska de platser vart jag än går, säger Rune. Jag blir väldigt glad över att kunna ta med mig kameran och ta bilder. Både av natur och städer. New York är kanske min favoritstad, men inget slår norsk natur, framhäver Rune.

Som purser måste jag ofta arbeta medan andra sover och det kan ibland vara både tröttsam och stressande. När allt kommer omkring har man inte överskottsenergi till allt och jag märker att energinivån inte är lika bra nu som för 20 år sedan, säger Rune med ett brett leende.

Stark B12-vitamin rekommenderas

Förutom att vara en amatörfotograf, håller Rune sig i form genom att vandra i naturen och att träna regelbundet på gymmet.

– Det är viktigt att kunna koppla av lite, men också hålla sig i form. Då kan jag ge mer av mig själv till passagerarna, både på många korta flygresorna här i Norge eller på långa resor exempelvis till New York. Trots allt märkte jag fortfarande att det blev allt svårare att orka och ha tillräckligt energi för allt jag än ville göra.

Tack vare en vän, rekommenderades jag att prova en stark B12-vitamin – och jag märkte väl att det hjälpte mig med energin. Nu förstår jag varför B12-vitamin kallas även för “energivitamin”, säger Rune. – Nu orkar jag mer helt enkelt.

Det är viktigt att det finns en tillräckligt stor dos. Därför valde jag B12-vitamin med en daglig dos på 1000 µg. Man märker det direkt, säger Rune. Mitt huvud klarnar omedelbart och tröttheten som brukade smyga in så småningom – jag märker inte längre det!

Om man behöver en trygg och bra produkt som faktiskt fungerar, kan jag rekommendera B12-vitamin, säger Rune.

Fakta om STR Nordics B12-vitamin

Varje tablett innehåller totalt 1000 µg B12-vitamin i form av metylkobalamin. Metylkobalamin är formen av B12-vitamin som kroppen kan absorbera och utnyttja omedelbart.

Varje låda innehåller 180 sugtabletter. På så sätt absorberas B12-vitamin så effektivt och snabbt som möjligt.


Prova B12-vitamin 1000 µg i 6 månader till halva priset!

Nu endast 249,50 SEK!


Rastlösheten i benen är borta, säger Karen