Det här ger mig bättre sömn!

– Detta ger mig bättre sömn – ler en entusiastisk Marius. Produkten han syftar på är Crystal Dream, som är en helt naturlig sömnfrämjande produkt. 

Den innehåller välkända örter som främjar sömn och några mycket speciella aktiva ingredienser från mjölk som ger lugn och långvarig sömn.

– Jag är professionell idrottare och reser mycket internationellt. Detta har sina utmaningar, som ofta kan påverka både sömnens kvalitet och kvantitet – säger Marius.

– Med min typ av träning, innehållande tunga och frekventa träningspass nästan varje dag, kan du helt enkelt inte undvika det. Inte om du vill prestera på topp. Att få tillräckligt med god sömn tillsammans med en optimerad kost är alfa och omega. Med så mycket resande kan detta vara en utmaning.

Bättre sömn i vardagen

– Sömn är viktigt om du vill prestera så bra som möjligt. Jag var nog inte så bra på att få tillräckligt med sömn innan, men jag inser att det är mycket viktigare än jag tidigare förstod – säger Marius.

– Jag märker den största effekten av Crystal Dream när jag reser från en tidszon till en annan. Crystal Dream är en utmärkt produkt för att undvika jetlag. Dessutom ger Crystal Dream mig en bättre sömn i vardagen.

– Det är fantastiskt att ett naturligt tillskott förbättrar den allmänna sömnkvaliteten så bra – ler Marius. – Den här ger garanterat bättre sömn!

Om Crystal Dream

Crystal Dream är en helt naturlig produkt baserad på bioaktiva peptider från mjölk som främjar en lugnande och sömngivande effekt. Den är berikad med välkända sömnörter, såsom citronmeliss, humleextrakt, havreextrakt och kamomill. 

Det är icke-beroendeframkallande, helt naturligt och säkert att använda för alla åldrar.

Där andra sömnprodukter ofta kan orsaka oönskade effekter nästa dag, är Crystal Dream helt fri från ingredienser som kan ge dig huvudvärk och få dig att må dåligt nästa dag.

Innehåller en unik blandning av patenterade och beprövade ingredienser som tillsammans kommer att:

  • förbättra sömnmönster,
  • gör det lättare att somna,
  • minska sömnstörningar,
  • förbättra livskvaliteten nästa dag,
  • minska oönskad stress och oro,
  • är inte beroendeframkallande,
  • lämplig för alla åldrar

Vid daglig användning av Crystal Dream kommer du därför att sova längre och bättre, och vardagliga problem blir mindre viktiga för dig och mindre störande för ditt dagliga liv.


Ja tack, jag vill ha 2 månaders dos
Endast 249,50 kr (fri frakt)


2 tabletter innehåller:
Citronmeliss250 mg
Mjölkpeptider125 mg
Rosenrot100 mg
Avena sativa50 mg
Humle50 mg
Kamomill50 mg