Crystal Dream ger en god natts sömn

Crystal Dream ger dig en vilsam god natts sömn, naturligt.

Visste du att så många som 4 av 10 personer har problem med att somna och få en god natts sömn med tillräcklig sömn och vila? 

En kropp full av energi som byggs upp under dagen, eller ett huvud fullt av tankar – båda är anledningar till att så många människor saknar sina planerade timmar av nödvändig sömn.

Crystal Dream är en helt naturlig produkt baserad på bioaktiva peptider från mjölk. Dessutom innehåller den välkända traditionella örter med bevisade fördelar för sömn. Den är utformad för att ge ökad biotillgänglighet och förbättrad effekt. 

Produkten är icke-beroendeframkallande, innehåller helt naturliga och dokumenterade aktiva ingredienser.

Inget obehag nästa dag

Där andra sömnprodukter ofta kan orsaka oönskade effekter nästa dag, är Crystal Dream helt fri från ingredienser som kan ge dig huvudvärk och få dig att må dåligt nästa dag.

Innehåller en unik blandning av patenterade och beprövade ingredienser som tillsammans kommer att:

– förbättra sömnmönster,

– gör det lättare att somna,

– minska sömnstörningar,

– minska oönskade uppvaknanden,

– förbättra livskvaliteten nästa dag,

– minska oönskad stress och oro,

– är inte beroendeframkallande.

Vid daglig användning kommer du därför att sova längre och bättre. Vardagliga bekymmer och problem kommer att bli mindre viktiga för dig och kommer inte att vara så störande i ditt dagliga liv.

Crystal Dream ger dig en optimal blandning av patenterade mjölkpeptider och citrongräs, samt extrakt från rosenrot, humle, havre och kamomill.

Du kan använda Crystal Dream tillsammans med melatonin om du också behöver somna snabbare. Bästa effekt uppnås när produkten har använts i 2-4 veckor. Producerad och utvecklad i Norge.


Ja tack, jag vill ha 2 månaders dos
Endast 249,50 kr (fri frakt)


2 tabletter innehåller:
Citronmeliss250 mg
Mjölkpeptider125 mg
Rosenrot100 mg
Avena sativa50 mg
Humle50 mg
Kamomill50 mg