Upptäck fördelarna med Antioxidant Plus

En unik blandning av omega-3, vitaminer, mineraler och växtföreningar.

Antioxidant PLUS är speciellt designad för aktiva människor i alla åldrar. Med en helt unik blandning av omega-3 EPA, vitaminer, mineraler och speciellt utvalda antioxidanter från växtföreningar som är nyttiga för muskler, leder och brosk.

Alla ingredienser i Antioxidant PLUS stödjer en aktiv livsstil, så som fiskoljan Crystal Oil.

Boswellia Serrata – håller lederna bekväma

Boswellia Serrata är ett vildväxande träd som främst hittas i Indien. Inom traditionell medicin har den använts sedan urminnes tider och definieras som en medicinalväxt inom ayurvedisk medicin.

Med modern vetenskaplig forskning håller kunskapen om Boswellia Serratas positiva egenskaper på att bli väl dokumenterad. Boswellia är särskilt nyttig för leder och muskler, vilket också har vetenskapligt bevisats i många studier.

Lutein och zeaxantin

Både lutein och zeaxanthin är fettlösliga karotenoider, med andra ord prekursorer till vitamin A. Dessa speciella karotenoider hittar du i spenat, majs och flera andra frukter och grönsaker, där de oftast förekommer tillsammans som de gör i Antioxidant PLUS.

I växtriket är deras uppgift att skydda ytceller mot de skadliga effekterna av solljus. Hos människor hittar vi lutein och zeaxantin i näthinnan och ögats lins, samt i vår hjärna.

Antioxidant PLUS innehåller även Astaxanthin

Astaxanthin är en annan fettlöslig karotenoid. Astaxantin är ämnet som ger den röda färgen till exempelvis lax och skaldjur och kommer ursprungligen från mikroalger.

Även om astaxantin är en karotenoid, fungerar det inte som en prekursor till vitamin A.

Hälsofördelarna med astaxanthin får stor internationell uppmärksamhet och hittills har mer än 1600 vetenskapliga studier publicerats.

Astaxantin kan framställas syntetiskt, men den syntetiska kvaliteten är inte alls lika bra som naturligt astaxantin. Astaxantinet i Antioxidant PLUS kommer därför från alger.

Crystal Oil för hjärta och syn

Antioxidant PLUS innehåller en speciell fiskolja, Crystal Oil. Detta är en naturlig specialolja med ett högt innehåll av omega-3-fettsyran EPA. Produktionsprocessen sker vid låga temperaturer, så de känsliga omega-3-fettsyrorna behåller sina potenta egenskaper.

Ett dagligt intag av omega-3-fettsyrorna EPA och DHA på 250 mg bidrar till hjärtats normala funktioner, och bara 250 mg omega-3 DHA bidrar till att bibehålla en normal syn. Crystal Oil är särskilt väl lämpad tillsammans med lutein, zeaxanthin och astaxanthin i Antioxidant PLUS.

Vitaminer och mineraler i Antioxidant PLUS

Antioxidant PLUS innehåller selen och vitaminerna C, D och E. Tillsammans bidrar de till vårt immunförsvars normala funktion och skyddar våra celler mot oxidativ stress.

C-vitamin är också viktigt för normal kollagenbildning, väsentligt för att våra skelett och brosk ska fungera normalt.


Ja tack, jag vill ha 2 månaders dos
Endast 249,50 kr (fri frakt)


2 kapslar innehåller:
Fiskolja826 mg
Omega-3280 mg
EPA150 mg
DHA100 mg
C-vitamin80 mg (100 %*)
Boswellia serrata extrakt100 mg
Lutein och zeaxantin34,4 mg
E-vitamin20 mg (100 %*)
Astaxantin4 mg
Mangansulfat2 mg (100 %*)
Selen100 µg (182 %*)
D3-vitamin16 µg (320 %*)
B12-vitamin10 μg (400 %*)

* % av referensvärdet för dagligt intag

Ursprungsland: Norge
Tillverkare: STR Nordic