Skönhetsvitaminet Biotin

Skönhetsvitaminet Biotin, även känt som vitamin B7, har visat sig ha en rad positiva fördelar för hud, hår och naglar.

Skönhetsvitaminet Biotin är så väldokumenterat att både den norska och den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet har godkänt och erkänt i lagstiftningen att biotin bidrar till att bibehålla normala hår- och hudceller.

För kvinnor är det också anmärkningsvärt att biotin hjälper till att upprätthålla normala slemhinnor.

Skönhetsvitaminet biotin och dess roll för hår, hud och naglar

Detta essentiella vitamin spelar en viktig roll i kroppens naturliga produktion av keratin, som är ett protein som stärker och bibehåller friska hårstrån, naglar och hudceller.

När det kommer till hår kan ett tillräckligt intag av biotin bidra till att främja hårväxt och förbättra hårets styrka och struktur. Det kan också hjälpa till att minska håravfall och skador orsakade av miljöfaktorer och överdriven styling av håret.

Dessutom kan biotin bidra till att förbättra nagelhälsan genom att stärka naglarna och minska sprödhet och sprickbildning.

Bibehåller fukt, ger lyster och ungdomlig hud

När det gäller huden har biotin en positiv inverkan på hudens allmänna tillstånd. Den hjälper till att upprätthålla en hälsosam produktion av hudlipider, vilket hjälper till att bevara fukt och ger en glödande och ungdomlig hud. Biotin kan också hjälpa till att minska hudproblem som torrhet, irritation och inflammation och främja en jämnare och friskare hudton.

Stark Biotin – en av de starkaste biotinerna i världen

För att kunna dra nytta av fördelarna med biotin för hud, hår och naglar krävs regelbundna höga doser av biotin – därför har vi nu lanserat Stark Biotin, ett av de starkaste biotinerna i världen på hela 12 000 μg!


Ja tack, jag vill ha 6 månaders dos
Endast 249,50 kr (fri frakt)


1 tablett innehåller:
Biotin12 000 μg (24 000 %*)

* % av referensvärdet för dagligt intag

Ursprungsland: Norge
Tillverkare: STR Nordic