“Min hud ser yngre ut”

“Min hud ser yngre ut”. Så här säger Inger Hilde efter att ha använt HUD+ i bara några få månader.

Som utbildad sjuksköterska och hudterapeut vet Inger Hilde vad hon pratar om. Dessutom är hon särskilt angelägen om rätt kost och näring. Nu har hon för första gången hittat en produkt för sin hud som hon är nöjd med.

Mjukare och mer motståndskraftig hud

– Jag både känner och ser att min hud har blivit mjukare och mer spänstig. Och detta efter bara några veckor av användning av HUD+. De aktiva ingredienserna i HUD+ är helt fantastiska – entusiasmerar Inger Hilde.

– Så mycket som 70% av proteinet i huden är kollagen. Detta viktiga fiberprotein hjälper till att hålla huden smidig och fast – säger Hilde. – Det håller också huden elastisk. Tillsammans med elastin, håller kollagen huden ungdomlig och slät.

Utmaningen är att efter 25 års ålder bryts mer kollagen ner än vad vi producerar. Det är därför du kan börja se tecken på åldrande som linjer och rynkor, och huden blir torrare och hängande.

Minskar nedbrytningen av kollagen

– Att HUD+ innehåller ett patenterat växtkomplex som bevarar hudens kollagenproteiner och elastin är unikt. När vi äter mycket kolhydrater produceras ett enzym som kallas elastas – säger Inger Hilde.

– Elastas är inte hudens bästa vän, så att säga, eftersom det bryter ner elastin, och vår hud veckar sig och förlorar sin elasticitet och spänst. Detta patenterade växtkomplex i HUD+ minskar detta.

Detta gör det lättare att bibehålla en frisk, elastisk och fräsch hud.

Detta beror på att vi behåller kollagen och elastin i vår hud, och huden förblir därför motståndskraftig och elastisk.

Antioxidanter som skyddar

Antioxidanterna i HUD+ är också positiva då de skyddar mot oxidativ stress och bekämpar fria radikaler, och du får även vitamin A, vitamin B2, vitamin C, biotin, niacin och den viktiga huden mineralerna koppar, zink och selen.

– Zink är särskilt viktigt eftersom det hjälper till att bibehålla normal hud, men tillsammans med selen hjälper det också naglar och hår, så det är bara extra bra – ler Inger Hilde.

Vitamin C och B2 är viktiga för normal bildning av kollagen i vår hud och för att skydda hudceller från oxidativ stress.

Hyaluronsyra från marint kollagen

– Till sist vill jag nämna en sista viktig sak, och det är hyaluronsyra – säger Hilde. – Hyaluronsyra bör användas både externt och internt för att hålla vår hud återfuktad.

Hyaluronsyra binder 1000 gånger sin egen vikt i fukt. Detta är oerhört viktigt för vår hud, och HUD+ innehåller ett patenterat marint kollagen som inte bara innehåller kollagen för huden men även hyaluronsyra.

– Jag måste också tillägga att sömn är oerhört viktigt! Att få tillräckligt med timmar av god sömn är också avgörande för att vår hud ska se bra ut.

“Min hud ser yngre ut”

– Jag rekommenderar därför HUD+ till alla som vill ta hand om sin hud. Vår hud visar vårt utseende och säger mycket om hur vi lever. Även om det är meningen att du ska åldras naturligt så gör det inte det ont att åldras med stil – ler Hilde.

-Min hud ser yngre ut, och jag kan bara rekommendera detta tillskott till alla som vill åldras i stil!


Ja tack, jag vill ha 2 månaders dos
Endast 249,50 kr (fri frakt)


2 tabletter innehåller:
Fiskkollagen, varav250 mg
Typ II kollagen150 mg
Glykosaminoglykan87,5 mg
Kondroitinsulfat67,5 mg
Glukosaminsulfat40 mg
Hyaluronsyra 11,25 mg
C-vitamin120 mg (150 %*)
Växtextrakt80 mg
Granatäpple50 mg
Barbados acerola20 mg
Pagodträd10 mg
Niacin4 mg (25 %*)
Zink2 mg (20 %*)
B2-vitamin1 mg (71 %*)
Koppar500 µg (50 %*)
A-vitamin300 µg (38 %*)
Biotin25 µg (50 %*)
Selen20 µg (36 %*)

* % av referensvärdet för dagligt intag