STR Nordic har lanserat en ny ekologisk hudvårdsserie på den svenska marknaden

Vi är måna om att erbjuda naturligt och etiskt framställda produkter och därför har vi utvecklat en naturenlig hudvårdsserie vid namn Hohde.

Produkterna är tillverkade i Norden av nordiskt odlade blommor och växter. Den är ekologisk och innehåller inga konstgjorda konserveringsmedel, doft- eller färgämnen, parabener, silikater eller ämnen med ursprung från djurriket.

Hudvårdsserien har beviljats CosmEtics-certifikatet, som garanterar att produkterna inte innehåller enligt EU förbjudna eller skadliga ämnen. Dessutom bevisar certifikatet att produkterna är helt ekologiska.

Produkterna är utvecklade med tanke på olika hudtyper och behov. Personer med mycket känslig hud, t.ex. rosacea, har fått hjälp av hudvårdsserien. Genom att använda produkterna regelbundet uppnår man en balanserad och välmående hud.

Hudvårdsserien innehåller bl.a. exklusiva blandningar av kallpressade vegetabiliska oljor och ekologiska växtextrakt. Växternas antioxidanter och vitaminer absorberas djupt in i huden och ger den näring. I sortimentet finns basprodukter som rengöring, serum och ansiktskräm. Dessutom erbjuder vi djuprengöring som peelingkräm och vit lermask. Hand– och fotkrämen friskar upp och oljorna för kroppen och ansiktet mjukar ytterligare upp.

Huden blir återfuktad, strålande klar och vacker!